Coaching

Wil jij graag een-op-een gecoacht worden? Lukt het jou niet om zelf je doelen te bereiken en wil je graag een stok achter de deur? Afvallen, aankomen of een gezonder eetpatroon?

Hieronder vind je de programma’s die wij bieden op het gebied van een-op-een coaching. We gebruiken de voeding van Herbalife als basis voor de verschillende coachingstrajecten, het is dan ook verplicht om de producten van Herbalife Nutrition via ons aan te schaffen wil je gebruik maken van onze coaching. Samen helpen wij jou aan een gezond voedingspatroon!

Afvallen : Bewustwording van wat je eet en beweegt is onwijs belangrijk als je wilt afvallen. We integreren de voeding van Herbalife in jouw eetpatroon en stap voor stap werken we samen aan een gezonder en fitter leven. Hoe we dat doen? Elke 2 weken hebben we een sessie waarin we kijken naar je progressie van de afgelopen weken. Je start met het vervangen van 2 maaltijden per dag door de voeding van Herbalife. Daarnaast werken we stap voor stap samen aan een blijvend gezond eetpatroon.  Je leert namelijk écht om gezonder te eten, zo is de kans op het welbekende jojo-effect een stuk kleiner. Een healthy active lifestyle dus!

Gezond ontbijt/vitaliteit : Ben je een slechte ontbijter? Moeite met opstaan en daardoor geen eetlust ‘s ochtends? Of zo veel haast dat je de tijd niet neemt om te ontbijten? Heb jij energiedips gedurende dag of ben je ‘s avonds zo moe dat er niets meer uit je handen komt? Dan is het Herbalife Ideaal Ontbijt iets voor jou! Je kunt de voedingsshake binnen een minuut klaarmaken en dankzij de vele smaken verveelt het nooit! Door je dag te starten met een ontbijt boordevol voedingsstoffen, vitamines en mineralen heb meer energie, heb je later op de dag minder trek in ongezonde dingen en blijf je netjes op gewicht. Get and stay Fit dus!

Sportvoeding :  Wist jij dat hoe je er uit ziet en hoe je je voelt, voor 80% uit voeding bestaat en voor maar 20% uit sport? Daarom is het zó belangrijk om je voeding op orde te hebben. Je sportprestaties zullen daadwerkelijk beter worden met de juiste voeding, je herstelt sneller van je training en je uithoudingsvermogen wordt beter. Welke sporter wil dat nu niet?! De sportvoeding van Herbalife wordt o.a. gebruikt door topteams zoals AFC Ajax en de Rode Duivels. Waar wacht je nog op?

Aankomen : Krijg jij vaak te horen dat jij blij mag zijn omdat je alles kan eten en geen gram aankomt, maar voel je je daar juist niet zo prettig bij? Misschien wil je juist wél aankomen! Aankomen is vaak lastiger dan afvallen, daarom zullen we stap voor stap aanpassingen doorvoeren in je eetpatroon. Zodat je langzaam maar zeker op het gewicht komt waar je al zo lang naar streeft!