Coaching

Lukt het jou niet om zelf je doelen te bereiken en wil je graag een stok achter de deur? Wij staan voor je klaar om je te helpen. Je kunt ons benaderen om je te helpen bij:

  • Afvallen
  • Aankomen
  • Beter/sneller herstel na het sporten
  • Meer spieropbouw
  • Strakker worden zonder gewichtsverlies
  • Meer energie
  • Lekkerder in je vel zitten
  • Gezond en makkelijk ontbijt

Je krijgt een persoonlijke coach met wie je minimaal 1x per week contact hebt via mail/zoom. Je weegt en meet jezelf thuis en geeft dit op een vast moment in de week door aan je coach, waarna je van je coach feedback krijgt.

We gebruiken de voeding van Herbalife Nutrition als basis voor de verschillende coachingstrajecten, het is dan ook verplicht om de producten van Herbalife Nutrition via ons aan te schaffen wil je gebruik maken van onze coaching. Samen helpen wij jou aan een gezond voedingspatroon!

Recensies

Yvonne
Ontzettend goede coach! Die je echt helpt waarbij het nodig is, je bent er voor me als ik het zwaar heb maar ook voor mijn geluksmomentje’s.

José
Super coachen, gezellig en nog gezond ook! En goede voedingsadviezen. Echt een aanrader

Shirley
Ik wilde graag wat fitter worden en beter letten op wat ik binnenkrijg qua voeding. Claudia leek er veel verstand van te hebben (en dat heeft ze ook!) waardoor ik ervan overtuigd was dat zij mij door middel van een programma kon daarmee kon helpen. Ik ben 6 kilo afgevallen door mijn voeding aan te passen, meer te bewegen en om de zoveel tijd een afspraak met Claudia in te plannen waarin ik werd gewogen en gemeten. Afvallen was niet eens mijn doel, ik wilde graag fitter worden en iets gezonder leven, dus dat was alleen maar mooi meegenomen. De afspraken waren voor mij een stok achter de deur omdat het fijn is progressie te zien. Ik vind Claudia een erg fijne coach. Ze toont veel interesse, bezit de expertise om je het juiste advies te geven over wat je nodig hebt voor behalen van je doelen en is motiverend. Daarnaast is niks verplicht en zit je nergens aan vast. Ik zou Claudia zeker aanraden!

Anne
Ik worstelde al langer met mijn gezondheid, met name mijn gewicht. Toen ik jou op de markt zag staan en naar jou voor en na foto’s keek dacht ik meteen wauw, het kan dus wel echt! En meteen werd dat mijn voorbeeld en motivatie om de stap te maken. Wat het mij gebracht heeft is vooral bewustwording. Ik ben nog steeds niet waar ik zou willen zijn, maar ik heb wel de kennis en de ervaring meegepakt zodat ik weet wat ik moet doen om dit vol te houden en een gezondere ik te worden. Ik ben enorm blij met jou als coach, ook al hebben we soms even geen contact (mijn fout) stuur je altijd even een bericht hoe het gaat en of ik geïnteresseerd ben in een nieuwe challenge, dit motiveert mij dan weer om te gaan voor het gene wat ik wil bereiken.