Ingrediƫnten (voor 2 personen):
- 2 groteĀ wraps (bij voorkeur volkoren-/meergranen)
- 200g kip
- 1 rode ui
- 1 paprika
- 10 champignons
- 1/2 courgette
- 1 blik kikkererwten (uitlekgewicht 240g)
- 140 gram tomatenpuree (groot blikje)
- Olijfolie / kokosolie om in te bakken
- kruiden: peper, zout, komijnpoeder, chilipoeder, gedroogde tijm, gedroogde oregano
Bereiden:
- Snijd de kip in blokjes en kruid het met peper, zout, komijnpoeder en chilipoeder. Snipper de ui en snijd de groente in kleine blokjes
- Verwarm de olie in een hapjespan en bak hierin de kip gaar. Voeg vervolgens de groente toe en bak gaar.
- Doe de tomatenpuree en de kikkererwten erbij en verwarm op laag vuur. Breng het mengsel op smaak met gedroogde tijm en oregano.
- Verwarm de wraps in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met het mengsel en rol op.
Eet smakelijk!