Pastasalade met kipburger

pastasalade-met-kipburgerIngrediënten (voor 1 persoon):

  • 75 gram rucolamelange
  • 1/3 komkommer, in blokjes
  • 1 trostomaat, in blokjes
  • 1/2 (rode) paprika, in blokjes
  • 1 kleine rode ui, in halve ringen
  • 40 gram volkoren macaroni (ongekookt)
  • 1 kipburger
  • olijven met pesto
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Bak de kipburger in een scheutje olijfolie. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af en leg de kipburger even op keukenpapier tot gebruik.
  2. Mix de sla met de komkommer, tomaat, paprika en ui. Snijd de kipburger in repen.
  3. Leg de kipburger op de salade en verdeel de macaroni over de salade. Druppel een beetje olijfolie over de salade en bestrooi met wat versgemalen peper.

Eet smakelijk!