Ingrediƫnten (voor 2 personen):
- 100g volkoren penne (ongekookt afgewogen)
- 400g Italiaanse roerbakmix
- 6 middelgrote (kastanje)champignons
- 200g roze garnalen
- 1 blik tomatenblokjes (400g)
- 1 teen knoflook
- 2 el gedroogdeĀ Italiaanse kruiden
- 1 tl paprikapoeder
- snufje chilipeper
- versgemalen peper naar smaak
- olijfolie
Bereiding:
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en snijd de champignons in plakjes
- Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook. Doe de Italiaanse groente en de champignons erbij en bak tot de uien glazig zijn.
- Voeg de tomatenblokjes, de kruiden en de garnalen bij het groentemengsel en verwarm op middelhoog vuur.
- Schep de penne door de saus en breng eventueel op smaak met versgemalen peper.
Eet smakelijk!