Penne met garnalen

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

  • 100g volkoren penne (ongekookt afgewogen)
  • 400g Italiaanse roerbakmix
  • 6 middelgrote (kastanje)champignons
  • 200g roze garnalen
  • 1 blik tomatenblokjes (400g)
  • 1 teen knoflook
  • 2 el gedroogdeĀ Italiaanse kruiden
  • 1 tl paprikapoeder
  • snufje chilipeper
  • versgemalen peper naar smaak
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en snijd de champignons in plakjes
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook. Doe de Italiaanse groente en de champignons erbij en bak tot de uien glazig zijn.
  3. Voeg de tomatenblokjes, de kruiden en de garnalen bij het groentemengsel en verwarm op middelhoog vuur.
  4. Schep de penne door de saus en breng eventueel op smaak met versgemalen peper.

Eet smakelijk!